29 Nisan 2014 Salı

Ermeni Aydınları da Türklerden özür dileme kampanyası başlatıyor… Halûk TARCAN & Taki KAPLAN ve Aydoğan KEKEVİ

Ermeni Aydınları da Türklerden özür dileme kampanyası başlatıyor…
Halûk TARCAN & Taki KAPLAN ve Aydoğan KEKEVİ
Aşağıda 16.12.2008 tarihinde yazdığım “Ermeni Aydınları da Türklerden özür dileme kampanyası başlatıyor” başlıklı yazım ve Sayın Taki KAPLAN’ın yine aynı tarihe denk gelen ve aynı konuyu işleyen yazısı bulunuyor.
Kendi yazımın girişini “güncel”e uyarlayıp bir daha paylaşıyorum..
Sayın Taki KAPLAN’a  yazısı ve yazısında dillendirdiği önemli (ve bazıları herkesce -en azından benim tarafımdan- pek bilinmeyen) bazı olaylara dikkatlerimizi çektiği için kendisine ayrıca teşekkür ediyorum..
* * *
Bu yazıların “mizah” taraflarından  daha önemlisi; her iki yazıda dile getirilen “Konu Başlıkları” alt alta konulduğunda  ortaya çıkacak olan listenin “Millet-i Sadıka”nın hiç de sadık olmayanlarının  “günah” veya “sabıka listesi” olmasıdır: Bu listeyi (ve daha bir çok sabıkayı) sürekli görmezlikten gelip parmaklarını hep “Türk’ e doğrultanlarla; içeride ve dışarıda kendilerini  “Ermeni yanlısı” gibi gösterip aslında “Ermeni yanlısı” falan olmadıkları gibi “human” da  olmayan, sadece Türk soykırımı yapan “Taşnak / daşnaksutyun” yanlısı olanlar ve onlara destek verenler bir de bu listeye göz atmalıdırlar..
Esen kalınız..
Aydoğan KEKEVİ 27.04.14
* * * * * * * * * * * * * * * *
Aydoğan KEKEVİ
Ermeni Aydınları “Taviz de neymiş, biz özür diliyoruz” kampanyası başlatacaklar..
Her zaman her yerde hep görevde olan muhbir muhabirimizin bildirdiğine göre Başbakan’ın “Taziye Mesajı”ndan aşırı derecede etkilenen Diaspora ve Ermenistan, Başbakan’dan da “Mek parmak” daha ileri giderek hem jest olsun, hem torba dolsun, hem de başka uluslara örnek  olsun diyerek  başlatacakları “TARİHİMİZLE YÜZLEŞİYORUZ” kampanyası için “ÖZÜR dileyecekleri maddeler”in listesini hazırlamışlar.
Listeyi kimse görmeden ele geçirip bize ulaştıran muzip muhabirimize teşekkür ediyor listeyi açıklıyoruz.
 (NOT:Bu haberin bir “Seitung” haberi niyetine okunması  rica olunur)
* * * *
"Biz aşağıda imzası bulunanlar; Osmanlı İmparatorluğunun “MİLLET-İ SADIKA”sı Ermenilerin torunları olarak:
* Bizans’ın Kırım’a sürdüğü 70 bin Ermeni’yi Gedik Ahmet Paşa kumandasındaki savaş filosuyla alıp yeniden Osmanlı topraklarına getirip İstanbul’a yerleştiren, Ermeni Patrikliğini ihdas eden Fatih Sultan Mehmet’ten;
* Türkmen gençleri cepheden cepheye koşturulduklarından doğan genç sanatçı ve zanaatçı açığını Tebriz’den getirdiği Ermeni sanatkarlarla giderip; ülkenin sanat damarlarını Ermenilere teslim eden Yavuz Sultan Selim’den;
* atalarımızı paşalıktan bakanlığa, Saray hazinesinin tesliminden imparatorluğun temsiline kadar her türlü makama layık gören tüm Osmanlı’dan;
* kendilerine gösterilen bu güvene layık ve sadık davranmayan;
- dış ülkelerin emperyalist amaçlarına alet olan;
- savaş halinda olan Osmanlı Ordusuna arkadan saldıran,
- eli silah tutan erkeklerin cephede olmasını fırsat bilip köy yağmalayan, ırza geçen;
- terör örgütü kurup onlarca Türk diplomatını şehit eden;
- bugünkü Ermenistan sınırları içinde bir tek Türk bile barındırmayan;
- Yıllardır her yerde, her fırsatta Türkleri kötülemeyi meslek edinen;
- Okul kitaplarından masallara kadar her yerde her fırsatta Ermeni çocuklarına “Türk düşmanlığı”nı aşılayan;
- gerçekleri yazanları, söyleyenleri, korkutarak susturmaya sindirmeye çalışan;
- gerçekleri yazan kitapları piyasalardan toplattıran, belgeleri yok eden;
- Ermenistan arşivlerini açmayarak sorunu sürüncemede bırakıp, kullanan;
- sahte belgeler, tahrifatlı resimler, uyduruk sayılarla yıllardır dünya kamuoyunu aldatan;
- Karabağ’da, Hocalı’da sivil çoluk çocuk demeden katliam yapıp, milyonlarca Azeri’yi göçürüp perişan eden;
- her fırsatı ”yerli yersiz”, “doğru yanlış” demeden kullanarak Türkleri Dünyaya şikayet edip kötüleyen atalarımız ve günümüz Ermenileri adına özür diliyor; Türk milletinden bizleri ve atalarımızı bağışlamalarını rica ediyoruz..."
* * *
----- Original Message -----From: davut arslantürk // Sent: Monday, April 23, 2012 11:28 PM
Subject: [cumhuriyetimizicin] GERÇEK ÖZÜR VE ÖZÜR SAHİPLERİ
***
Taki KAPLAN
GERÇEK ÖZÜR VE ÖZÜR SAHİPLERİ
- Ermenileri yaklaşık 850 yıl dinlerine-kültürlerine karışmadan yönetip onlara “Millet-i Sadıka” diyen ecdadımdan kim özür dileyecek?.
- Ayinlerinde devamlı andıkları, onlar için patrikhane kuran Fatih Sultan Mehmet’ten
kim özür dileyecek?.
- Kendisine suikast düzenleyen Ermenilere karşı bile hoşgörü ile yaklaşan II.Abdülhamit’ten
kim özür dileyecek?.
- 1906-1922 yılları arasında Erzurum, Kayseri, Yozgat, Çorum, Merzifon, Samsun ve Adana’da çıkardıkları isyanlarda ve çeşitli bölgelerdeki saldırılarda Hınçak, Taşnak örgütlerinin katlettiği 517.955 Türk’ten kim özür dileyecek?.
- I.dünya Savaşı sonrası İngilizlerin sözde Ermeni katliamı iddiası ile tutuklayıp işkence yaptığı ve daha sonra delil bulamayıp serbest bıraktığı 143 vatanseverden kim özür dileyecek?.
- 1915 Tehcirinde Ermeni zulmüne maruz kalmış Türklerin, Osmanlı Ordusu korumasındaki Ermenilere saldırmasından dolayı kurulan Nemrut Kürt Mustafa Divanında görevi kötüye kullanmak suçundan sahte şahitlerle idam edilen 69 kişi, çeşitli hapis cezaları alan 210 kişiden
kim özür dileyecek?.
- Bu mahkemede idam cezası alan ve T.B.M.M.’nin 14 Ekim 1922’de çıkardığı özel bir kanunla “Milli Şehit” ilan ettiği …… son sözünde “Beni ecnebilere yalakalık olsun diye asıyorlar. Fertler ölür, millet yaşar…Yaşasın Türk milleti” diye haykıran Boğazlıyan kaymakamı şehit Kemal Bey’den kim özür dileyecek?.
- Ermeni iddialarını incelemek için Anadolu’ya gelen ve Türklerin bu konuda haklı olduğunu, Ermenilerin Türkleri katlettiğini bir raporla dünyaya duyuran General Harbord’u katliam bölgelerinde gezdiren M. Kemal Atatürk’ten kim özür dileyecek?.
- Tehcir kanunundan baş sorumlu ilan edilen 1921 yılında Almanya’da bir Ermeni suikasti ile şehit edilen Talat Paşa’dan kim özür dileyecek?.
- İstanbul’un işgalden önce ve sonra Türklere ihanet etmedikleri gerekçesi ile Hınçak ve Taşnak komitacısı Ermenilerin öldürdüğü kendi soydaşları, Avukat Haçik, Gedikpaşa Kilisesi vaizi Dacet Vertabet, Dikran Karagözyan, Apik Uncıyan, Jambanyan, İzmir’de Balyozyan, Erzincan’da Ahoran, Armin, Polis Memuru Markan, Şimon Maksut ve nice vatansever Ermeniden kim özür dileyecek?.
- 1973-1994 yılları arasında Ermeni Terör Örgütü Asala tarafından hunharca öldürülen 42 diplomatımızdan kim özür dileyecek?.
- 26 Şubat 1992’de Hocalı’da Ermenilerce katledilen 1.300 Azeri Türk’ünden kim özür dileyecek?.
- Asala’nın devamı niteliğinde olan PKK’nın şehit ettiği Türk askerlerinden ve 30 binin üzerinde Türk vatandaşlarından kim özür dileyecek?.
- Ermeni soykırımı yalanını dünyaya haykıran ve onların yalanlarını bir bir ispat eden, ancak içerdeki(!) ve dışarıdaki Ermeni diyasporası ile ilişkileri düzeltmek adına görevinden alınan eski Türk Tarih Kurumu Başkanı Prof.Dr.Yusuf Halaçoğlu’ndan
kim özür dileyecek?.
EVET BİZ ÖZÜR DİLEYECEĞİZ!...
“Sizi hayatta iken kahpe kurşunlardan koruyamadık, ancak hatıranızı hain kalemlerden koruyacağız” 21.12.2008
Taki KAPLAN
Tarihçi

* * * * * **

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder