30 Eylül 2015 Çarşamba

AHMET ŞİMŞEK KOLEJİ; Yeni Eğitim-Öğretim Yılı Heyecanı,

Hepsi Okullu oldu; Mutluluktan uçuyorlar.
"ŞİMDİ OKULLU OLDUK, 
SINIFLARI DOLDURDUK,
YAŞASIN OKULUMUZ..."
2015-16 Eğitim Öğretim yılında ilkokul 1. Sınıfa başlayan ve okulla ilk kez tanışan öğrenciler, Ahmet Şimşek Koleji’nin yeni düzenlenen ek binasındaki dersliklerde okullu olmanın keyfini çıkardılar.
Minik öğrenciler okullu olmanın verdiği gururla, yeni arkadaşlarıyla ve öğretmenleriyle tanışmanın mutluluğuyla, yeni yaşamlarına da ilk adımlarını attılar. Sınıflarda öğretmenlerinin anlattıklarını dikkatle dinleyen, ders arasında da birbirinden neşeli oyunlar oynayan öğrenciler, ilk günün ardından evlerine dönerken buruk anlar yaşadılar.
“Velilerimiz müsterih olsunlar, emanetlerine gözümüz gibi bakacağız.”
Okula yeni başlayan öğrencilerin gözlerindeki mutluluk ve heyecanın çok net görüldüğünü söyleyen kolejin kurucusu Ahmet Şimşek, “Öğrencilerimiz bu gün yeni bir hayata başladılar. Bu gün onların yaşamında bir dönüm noktasıdır. Çok sevgili öğrencilerimizi bize emanet eden değerli velilerimiz müsterih olsunlar, emanetlerine gözümüz gibi bakacağız. Vatanına, milletine, bayrağına, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, başarılı insanlar olarak yetişmeleri için ne gerekirse yapacağız.”dedi.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder